Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

You are here:

EDF Renewables Hellas

Συμμετέχει ενεργά στον ενεργειακό μετασχηματισμό της Ελλάδας

Από το 2005 η EDF Renewables Hellas, θυγατρική της EDF Renewables, συμμετέχει ενεργά στην επίτευξη του στόχου του ενεργειακού μετασχηματισμού της χώρας.

Η EDF Renewables Hellas έχει αναλάβει την ανάπτυξη, κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση έργων, διαφόρων τεχνολογιών ΑΠΕ, όπως Φωτοβολταϊκά, Αιολικά Πάρκα, καθώς και Υβριδικούς Σταθμούς, σε όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας συγκαταλέγονται καινοτόμα και ιδιαιτέρως απαιτητικά έργα, ενώ με γνώμονα τη διεθνή εμπειρία της, παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον τομέα αποθήκευσης και των offshore Αιολικών.

Χάρη στην κορυφαία της εξειδίκευση η EDF Renewables Hellas πρωτοπορεί σταθερά στην ανάπτυξη έργων που επιταχύνουν την ενεργειακή μετάβαση, δημιουργώντας οφέλη για ολόκληρη τη χώρα. Από την προστασία του περιβάλλοντος, μέχρι την ενίσχυση της απασχόλησης και της κυκλικής οικονομίας, η EDF Renewables Hellas επενδύει σε ένα καλύτερο, καθαρότερο και κυρίως βιώσιμο μέλλον.

EDF Renewables Group

Ηγείται παγκοσμίως στα έργα ΑΠΕ

Με δραστηριότητα σε πάνω από 20 χώρες και με περισσότερους από 3.950 εργαζόμενους, η EDF Renewables, μέλος του Ομίλου Électricité de France, κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο της ανανεώσιμης ενέργειας. Με όχημα τη διεθνή της εμπειρία και τεχνογνωσία, η EDF Renewables καλύπτει το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών στον τομέα των ΑΠΕ.